POLITIKA PRIVATNOSTI

OSOBNI PODACI KOJO PRIKLJUČUJEMO I ZAŠTO KOLIKO Njih prikupemo

KOMENTAR

Kada posjetitelj ostavi komentar na web mjestu, prikupljamo podatke prikazane u obrascu za komentare i IP adresu posjetitelja i niz korisničkih agenata preglednika kako bismo olakšali otkrivanje neželjene pošte.

Možete provjeriti da li ga koristite pružanjem anonimnog niza generiranog s adrese e-pošte (koja se također naziva hash) usluzi Gravatar. Pravila o privatnosti usluge Gravatar dostupna su na https://automattic.com/privacy/. Nakon što odobrite komentar, možete objaviti sliku svog profila u kontekstu komentara.

MEDIJI

Ako sliku prenosite na web mjesto, ne prenosite sliku (EXIF GPS) s ugrađenim podacima o lokaciji. Posjetitelji web stranice mogu preuzeti i izvući sve podatke o lokaciji slike sa web mjesta.

KONTAKT OBRAZAC

KOLAČIĆI

Ako ostavite komentar na našoj web stranici, možete odlučiti pohraniti svoje ime, adresu e-pošte i web mjesto u kolačić. To je radi praktičnosti, tako da ne morate ponovno unositi svoje kontaktne podatke kada ostavljate druge komentare. Ovaj kolačić traje godinu dana.

Kada posjetite stranicu za prijavu, postavimo privremeni kolačić da vidimo prihvaća li vaš preglednik kolačiće. Ovaj kolačić ne sadrži osobne podatke i briše se kada zatvorite preglednik.

Kad se prijavite, postavljeno je više kolačića za pohranjivanje podataka o prijavi i mogućnosti prikaza. Kolačići veze traju 2 dana i blokiraju kolačiće 1 godinu. Odaberite da biste održavali vezu 2 tjedna. Kada se odjavite sa svog računa, kolačić za prijavu uklanja se.

Kada uredite ili objavite članak, u vaš se preglednik spremaju dodatni kolačići. Ovaj kolačić ne sadrži nikakve osobne podatke i odnosi se na identifikator članka koji ste upravo izmijenili. Ističe nakon 1 dana.

INTEGRIRANI SADRŽAJ S OSTALIH Web stranica.

Članci na ovoj web stranici mogu sadržavati ugrađeni sadržaj (na primjer, videozapisi, slike, članci itd.). Uloženi sadržaj s drugih web mjesta djeluje na isti način kao što su posjetitelji posjetili druge web stranice.

Ove web stranice prikupljaju podatke o vama, koriste kolačiće, uključuju dodatno praćenje treće strane i prate interakcije s ugrađenim sadržajem, uključujući praćenje interakcija s ugrađenim sadržajem ako imate račun i prijavljeni ste na ovoj web stranici. Možeš .

KAKO DUGO PREDAVAJU SVOJE PODACE PROTIV?

Kada ostavite komentar, komentar i njegovi metapodaci ostaju neograničeno. To omogućava da se svi sljedeći komentari automatski priznaju i odobre bez da se podnesu u arbitražnom redu.

Za korisnike koji se registriraju na našoj web stranici (ako je primjenjivo), također zadržavamo osobne podatke koje navedete u vašem korisničkom profilu. Svi korisnici mogu pregledati, urediti ili izbrisati svoje osobne podatke u bilo kojem trenutku (osim ako se korisničko ime ne može promijeniti). Administratori web mjesta mogu također pregledati i urediti ove podatke.

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker