Vodič za HP Pavilion 570-P065se: Koje vrste tehnologija i hardvera dolazi sa ovom radnom površinom?

0
32

U svijetu stolnih računala HP je jedna marka koja se zaista čini da se ističe. Tvrtka u industriju dovodi inovativnu tehnologiju od 1. dana. Računala kao što je HP Pavilion 570-p065se dokaz su da će to činiti još dugo.

Ovaj je model prožet stilom, sa svojim elegantnim srebrnim završnim dijelom. Prošlo je kroz 100+ testova izdržljivosti i performansi kako bi se osigurala njegova pouzdanost. Model 570 nudi veće performanse kad god vam zatreba, zahvaljujući Intelovoj najnovijoj verziji Turbo Boost tehnologije (2.01), koja ubrzava performanse procesora i grafike.

Ako je sigurnost briga, postoje razne sigurnosne značajke kao što je Identify Protection Technology (Business Intel) koji štiti tvrtke od neovlaštenog pristupa. Tu je i sigurnost utemeljena na hardveru, kao i multifaktorski okvir za provjeru autentičnosti.

HP Pavilion 570-p065se dolazi s Windows 10 Home 64 kao operativnim sustavom i Intel Core i7 procesorom (7700) s baznom frekvencijom od 3,6-GHz. Spomenuta tehnologija Turbo Boost pomoći će podići frekvenciju do 4,2 GHz. Procesor je četverojezgreni i ima 8MB predmemorije.

Postoje 2 utora za DIMM memoriju i 8 GB memorije. Grafika NVIDIA GeForce GTX (1050) ima 2 GB (GDDR5 je posvećena). Na tvrdom disku 7200-RPM SATA dobivate 1TB prostora za pohranu. Napravite kopije DVD-ova i gledajte svoje omiljene filmove pomoću optičkog pogona DVD pisač / player. Pristupite datotekama na memorijskim karticama ili SD kartici pomoću čitača memorijskih kartica 3 u 1. Utora za proširenje uključuju M.2 PCIe i M.2.

Portovi za povezivanje HP Pavilion 570-p065se

Vanjski ulazno / izlazni priključci uključuju više USB 2.0 i 3.0 priključaka, koji vam omogućuju lako povezivanje uređaja bez brige o sporim prijenosima ili kompatibilnosti. Tu su dva USB 2.0 priključka, tri USB 3.0 priključka i USB 3.0 Type-C priključak. Napajanje se isporučuje s uključenim ispravljačem izmjenične struje (180 W).

Ovo je kompaktni toranj, težak samo 12,57 lbs i mjere 12,4 inča x 6,42 inča x 12,09 inča (Š x D x V). Dolazi s crnom USB tipkovnicom i optičkim mišem. Spojite ga s bilo kojim zaslonom visoke razlučivosti koji je kompatibilan s HDMI ili VGA.

Još jedan razlog zašto je HP sjajna tvrtka je taj što nudi izvrsnu korisničku podršku. Postoje razni načini za rješavanje bilo kojeg problema. Srećom, vjerojatno se nećete morati brinuti zbog toga jer je HP Pavilion 570-p065se tako izdržljiv stroj, opremljen najnovijim tehnologijama. Podešavanje je lako i spremno za rad. Samo ga priključite i započnite.

HP Pavilion 570-p065se popusti će vam pomoći da nabavite ovo sjajno računalo po pristupačnoj cijeni. Započnite danas pregledavanjem HP promotivnih kodova i ponuda da biste vidjeli kakve su vam ponude dostupne. Nećete požaliti zbog ulaganja u ovo računalo.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here