Kovano željezo oko vrata: uklanjanje hrđe

0
21

Ako nešto može upropastiti izgled nekada prekrasnih vrata od kovanog željeza, to je hrđa. Kad oprema od kovanog željeza postane zahrđala, možete zaboraviti na dodavanje bilo kakvih dodataka na vašim vratima, jer se to neće dogoditi, ni na koji način ne. Ako se s druge strane pobrinete za svoja vrata i njihov hardver i riješite se svake hrđe čim je ugledate, vrata će i dalje biti sjajni dijelovi za razgovor.

Mnogo je razloga zbog kojih je kovano željezo u vašem domu. Možete imati krevete od kovanog željeza, svijeće od kovanog željeza, lustere od kovanog željeza ili čak stolove za kavu od kovanog željeza i to su samo neki od popularnih favorita. Ovi komadi se vraćaju u modu na veliki način i sve dok možete zadržati hrđu, zamajat ćete ih svi.

Najbolji način da se hrđa u vašem kovanom željeznom hardveru vrata namočite na sve manje komade. Ovi komadi se mogu teško očistiti, jer su obično puni uroni i doline. Možete peskati vrata osim ručki? Daleko bolja ideja je jednostavno natopiti ih u uklanjanju hrđe.

Ovih dana na tržištu postoji mnogo različitih sredstava za uklanjanje hrđe, a velika većina njih savršeno će raditi na vašem hardveru. Morat ćete posebno paziti kada ih upotrebljavate, jer su vrlo korozivne. Ne želite rastopiti ruku ili prst zar ne? Samo se hrđa odstranjuje, a ne vaša koža!

Pažljivo pročitajte upute prije nego što počnete namakati hardver vrata od kovanog željeza. Bit će jasne upute o tome kako koristiti sredstvo za čišćenje i kako ga ne koristiti. Držite se bivšeg i bit će vam dobro. Trebat ćete nositi posebne rukavice i spriječiti da vaša koža dođe u kontakt s otopinom. Također morate nositi zaštitni očni okov samo radi zaštite od mogućih prskanja. Govorimo o tekućini i ne želite da se opečete kad nešto bacite u vodu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here