Izgradnja vrata ambara uz odgovarajuće šarke i hardver

0
17

Prilikom gradnje novog štala postoje brojne vrste šarki i hardvera koje možete odabrati za vrata ambara. Istražit ćemo neke od izbora i vrsta šarki, kao i pribora za konstrukciju sigurnih, učinkovitih i ispravnih vrata ambalaže.

Šarke za remen

Šarke su jedan od najosnovnijih i najsvestranijih šarki za vrata ambara. Dolaze u različitim duljinama i stilovima. Bez obzira koliko dobro izgledaju šarke, vrlo je važno osigurati točnu ocjenu radnog odnosa. Ako vaša vrata teže 200 kilograma, morate imati šarke za tu težinu. Ako je jedan zglob srušen na 100 kilograma, za vaša vrata od 200 funti više bi bilo dovoljno za tri šarke. Većina šarki trake su duljine oko 20 ", što pruža obilje podrške za teže vrata ambara.

Zglobne šarke su jedan od najisplativijih šarkastih šarkama. Postoje dvije glavne komponente šarke za pričvršćivanje, dio trake koji se pričvršćuje na okvir vrata i dio prstena koji se pričvršćuje na donji dio okvira. Na kraju šiljaka nalazi se igla koja se pričvršćuje na dio remena na vratima. To vam omogućuje da pričvrstite komponente na odgovarajuće konstrukcije, a zatim sastavite vrata na okvir. Dio trake šarke sa šarkama najčešće koristi montažne vijke ili vijke. Najčešće su šarke šiljaste naravi crne boje i mogu se mehanički izraditi ili ručno kovati iz komada kovanog željeza.

Šarke sa dugim remenom također su učinkovita šarka za vrata ambara. Za razliku od šarki sa zglobovima, ovi su montirani na lice s nekoliko vijaka ili svornjaka. To su obično duljine 15 "do 20" i za postavljanje koriste velike zatezne vijke. Obično su obojani crnim ili prašnim premazom.

Još jedna popularna šarka za vrata ambalaže je zglobna šarkalna traka. Oni su ravne naravi i na kraju imaju dio koji zaokružuje, što daje kolonijalni stari izgled.

Dvostruke nizozemske šarke

Dvostruke nizozemske šarke idealne su šarke za stvaranje klasičnih vrata ispod konja. To vam omogućuje otvaranje gornje polovice vrata za hranjenje konja, istovremeno čuvajući i sigurno. Dvostruke nizozemske šarke zapravo su dvije šarke u jednoj. Zapravo su dva zgloba montirana na jedan okvir, omogućujući vam da postignete kombinaciju vrata ispod vrata.

Dvostruke nizozemske šarke dolaze u raznim duljinama, ovisno o tome koliko su vam teška vrata. Najčešća je duljina ili 12 "ili 17", a većinu vremena osiguravaju jednostavnim crnim vijcima.

Šarke na zatvorenim vratima ambalaže

Postoji i nekoliko mogućnosti za unutarnje šarke vrata. Najčešće su to lakše naravi i puno kraće duljine od šarki za vanjska vrata staje.

Klasični 5 " Šarke za vrata ambara nude osnovnu, učinkovitu upotrebu za unutarnja vrata. Ovo su vrste bez uzbuđenja, ako su šarke za opću upotrebu. Korak gore od osnovne 5 "šarke je kolonijalna 6" šarka. Oni su više ukrasne prirode i odlikuju se više dekorativnim izgledom. Oni su ujedno i teži i imaju čvršći zglobni zavrtanj.

Za poluvratna vrata, veliki zasun za ispuštanje može biti vrlo učinkovit. Ovo vam omogućuje da držite zatvorena vrata i na taj način sprečavate bijeg životinja, ali ih svatko može lako otvoriti.

Ostali pribor

Pored šarki, postoje i druge kritične komponente hardvera za izgradnju snažnih vrata ambalaže. Poprečno pričvršćivanje sprječava da se vrata s vremenom pregrade ili pomiču. To su metalne šipke koje se pričvršćuju na uglove vrata.

Mogu li svornjaci omogućiti otvaranje vrata. Pričvršćuju se s unutarnje bočne strane kada se koristi.

Povlačenje vrata omogućava vam sigurno i sigurno mjesto za ruke dok otvarate vrata Možete odabrati nekoliko stilova i veličina.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here