Hardver s potisnim prozorom

0
16

Kada govorimo o Push-Out prozorima, ono što stvarno mislimo je pull-in, jer tako zapravo otvarate prozor. S ručke povucite prozorčić da otvorite prozor. Postoje neki stvarni prozori za otvaranje gdje umjesto prozora otvarate prozorske kapke. Kada koristite pravi prozor "izbacivanje", ruka za zaključavanje pričvršćena je kroz okvir ekrana koji se nalazi na unutarnjoj strani okvir prozora. Možete otvoriti prozor i zaključati ga na mjestu pomoću osigurača. Ako imate push-out prozor koji se otvara prema unutra, zaslon će biti izvana, tako da nećete dozvoliti da u njega uđu bube ili muhe.

S vremenom ćete morati zamijeniti neki hardver koji se izvodi. To bi mogla biti ruka za zaključavanje i šina, ili ručica i mehanizam za zaključavanje. Možda ćete trebati zamijeniti i šarke na prozoru montiranom okomito. Većina hardvera ili kućnih trgovina nosit će potreban hardver s prozorskim prozorima i obično je to jednostavno odvrtanje postojećeg hardvera i njegova zamjena novim hardverom.

Kada se pojavi potreba za zamjenom ručica, imat ćete priliku nabaviti standardne (moderne) ručke ili neke retro koji su retro (izgledajte vrlo staro modno). Mnogi ljudi vole stavljati retro ručke umjesto modernijih koji dolaze s novim prozorima, a puno će puta ručke mijenjati samo kako bi imali onaj stari modni izgled. Samo zadržite originalne ručke u slučaju da se nove pokvare i morate koristiti originalne ručke dok ne možete zamijeniti retro.

Hardver sklopivog prozora može sadržavati ručicu za zaključavanje koja je pričvršćena na šarnir šarke i možda će je trebati zamijeniti. Prilično je lako zamijeniti krak, pogotovo ako šinu možete koristiti sa zamjenskim krakom. Jednostavno odvojite ruku s prozora krila i možete je povući pravo kroz utor na ekranu do zaključavajuće šine gdje jednostavno odvrnite stezaljku gdje je ruka spojena sa šinom za zaključavanje. Dobit ćete novu šinu s garniturom za ruke, tako da možete odlučiti želite li već zadržati željeznicu na mjestu ili je želite ukloniti, a novu stavite u komplet na isto mjesto.

Povremeno ćete trebati zamijeniti šarke. Pobrinut ćete se da dobijete šarke visokog trenja izrađene za prozorske kapke, bilo da se radi o potisnom ili ručnom okovu. Možete nabaviti pojedinačne dijelove hardvera s potisnim prozorom ili možete kupiti komplet koji ćete dobiti s rukom za zaključavanje i šinom, modernom ručkom i ručkom za zaključavanje mehanizma. Trošak kompleta nije puno veći nego što biste ga platili za pojedine dijelove, a dodatne dijelove uvijek možete imati pri ruci, a ne kasnije.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here