Što biste trebali znati – Garmin NuVi 2555LMT Hardware značajke

0
24

Garmin nüvi 2555LMT je GPS sustav za navigaciju u liniji Garmin-ove napredne serije nüvi. Značajan je gadget zbog ažuriranog statusa i nekoliko opcija prilagodbe, izlaznih usluga i poboljšane funkcionalnosti kada je riječ o pretraživanjima. Budući da se ovaj model nalazi u liniji napredne nüvi serije, gadget dolazi s unaprijed učitanim kartama SAD-a, Kanade i Meksika. Uređaj ima dodatni 5 inčni zaslon. Iako je 2555LMT unapređenje modela 2555LT, 2555LT nema mape trajanja i ažuriranja prometa. To također znači da su oba uređaja identična, osim značajke karte i veličine zaslona koja iznosi 4,3 inča.

Garmin nüvi 2555LMT ima nekoliko sjajnih hardverskih značajki, ali jedno od najvećih hardverskih razočaranja je to što model ne dolazi s električnim nosačem. To je slučaj i s drugim gadgetima iz Garminove linije napredne nüvi serije. Vozač će stoga morati priključiti USB priključak u jedinicu svaki put kada vozač želi koristiti uređaj. Međutim, gadget ima puno smisla kad se izvadi iz USB priključka, a još uvijek je uključen. Također bilježi vozačevo posljednje mjesto parkiranja i da bi vozač dobio mjesto mjesta, vozač mora samo pritisnuti Apps, a zatim Last Spot na gadgetu. To se lako postiže jer naprava sadrži magnet na donjem dijelu.

Na Garmin nüvi 2555LMT nalazi se osam nadzornih ploča. U osnovi, nadzorne ploče predstavljaju obrasce za podatkovna polja i možete im pristupiti tako da otvorite Postavke, Karta i Vozilo, a zatim Nadzorne ploče. Na desnoj strani uređaja nalaze se ikone i poznate kao gumbi gumba. Na gumbima karte vozač može imati nekoliko opcija, uključujući Gdje sam, Izlazne usluge, Obilazak, Telefon, Isključivanje zvuka, Zaustavljanje, Promet, Slojeve karata, Putno računalo, Gdje, Zvuk i svjetlinu.

Na slojevima karata Garmin nüvi 2555LMT postoje tri mogućnosti koje vozač može imati. Međutim, vozač može odabrati barem tri opcije koje će se prikazivati ​​na karti, uključujući zapisnik putovanja, promet i mjesta na cesti. Na zaslonu se nalazi i ikona zanimljivosti, iako vozaču nije moguće prilagoditi točku interesa koja će se prikazivati ​​kao 3D na pokretnoj karti. Međutim, to se razlikuje prilikom pregledavanja karte karte. U načinu karte možete pregledavati različite kategorije dostupne na uređaju.

Za vozača koji putuje na velike udaljenosti ili do užurbanih odredišta, Garmin nüvi 2555LMT gadget je neophodan zbog nekoliko izbora ruta koje nudi vozačima. Ne možete se lako izgubiti ako koristite gadget jer sadrži jedan gumb koji se može koristiti za imenovanje i spremanje lokacija. Uz prilagođeni napredak ugrađen u uređaj, oni omogućuju vozaču da izostavlja područja ili ceste s ruta čime štede vozače na gorivu i vremenu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here