Kako popraviti pogrešku “Nepoznata iznimka softvera” 0x0eedfade na vašem računalu

0
28

0x0eedfade greška velik je problem za mnoga Windows računala koja poruku neprestano prikazuju kada ne mogu ispravno obraditi softver ili postavke u vašem sustavu. Problem s ovom pogreškom je upravo u tome što će vaše računalo pokušati i pročitati razne datoteke koje su mu potrebne za pokretanje softvera, ali nekako će imati problem koji će spriječiti njegovu mogućnost ispravnog obrađivanja postavki. Ako ustanovite da se ovaj problem neprestano prikazuje na vašem sustavu, možete ga riješiti pomoću alata i metoda koji će popraviti bilo koji od problema koji vaše računalo može imati.

Ovu je pogrešku u osnovi uzrokovalo nečitak softvera (obično Internet Explorer-a) na računalu. Problem koji vidite vjerojatno će se pojaviti u ovom formatu:

  • "Izuzetak nepoznate iznimke softvera (0x0eedfade) dogodio se u aplikaciji na lokaciji 0x7c812a5b"

Konkretni uzrok ove pogreške je što će postojati neki problem s programom koji pokušavate učitati. Najčešći problem je da će "Internet Explorer" imati dodatke treće strane koji se ne učitavaju ispravno. Da biste riješili problem, prvo morate onemogućiti dodatke drugih proizvođača koji mogu imati vaš program Internet Explorer, a zatim popraviti sve moguće probleme na samom sustavu Windows.

Način za rješavanje ove pogreške je prvo provjeriti da Internet Explorer nema dodatke treće strane koji uzrokuju probleme. Da biste to učinili, kliknite na "Otvori IE> Alati> Internetske mogućnosti> Kartica Advanced> Poništite odabir" Omogući proširenja preglednika treće strane (Zahtijeva ponovno pokretanje) ", To će vam omogućiti da učitate Internet Explorer bez ikakvog drugog softverskog programa kako biste ga poremetili ili oštetili, što bi trebalo zaustaviti pogrešku 0x0eedfade na većini sustava. Povrh toga, također se preporučuje da popravite instalaciju sustava Windows ažuriranjem i ponovnom instaliranjem bilo kojeg drugog programa koji može uzrokovati pogreške.

Također se preporučuje korištenje programa "čistač registra" za skeniranje vašeg računala i popravljanje svih potencijalnih problema koji mogu imati i sa bazom podataka registra vašeg sustava. Baza podataka registra velik je središnji prostor za pohranu koji čuva sve datoteke, postavke i informacije koje će vaše računalo koristiti za pokretanje, a Windows koristi za pomoć pri učitavanju svega s ikone na radnoj površini u vaše pohranjene lozinke. Jedan od najčešćih uzroka pogreške 0x0eedfade zapravo se svodi na oštećenje i oštećenje registra koji sprečava vaš sustav da može pravilno čitati datoteke koje treba pokrenuti. Kako biste osigurali da to nije problem, popravite sve potencijalne pogreške u registru koje imate na računalu preuzimanjem, instaliranjem i pokretanjem programa za čišćenje registra.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here