Zašto vam je potrebno sveobuhvatno rješenje o zapošljavanju i zapošljavanju

0
20

Imate li glavobolje od prebacivanja između više softverskih rješenja za upravljanje svojim osobljem i zapošljavanjem? Koliko različitih rješenja koristite za upravljanje vašim ATS, CRM, platnim spiskom, portalom poslova i ostalim svakodnevnim funkcijama? Ako počinjete poludjeti za više rješenja, možda je došlo vrijeme da dobijete dozu sve-u-jednom rješenjem kako biste se riješili te glavobolje!

Zašto vam treba sveobuhvatno softversko rješenje:

Uklonite više unosa podataka

Podatke morate unijeti samo jedanput, bez obzira dodajete li novog kandidata, klijenta ili nalog za posao. Jednom kada se unese u rješenje vašeg ureda, sve informacije bit će prenesene u vaš back-office, web portale, mobilnu aplikaciju itd. Više nećete morati trošiti vrijeme ručno unoseći iste podatke više ili čak trostruko puta u svako rješenje! To će vam uštedjeti vrijeme i omogućiti vam da posvetite više vremena stjecanju novih poslovnih stihova unoseći u podatke.

Pojednostavite poslovanje

Sve informacije vašeg klijenta i kandidata bit će pohranjene u istom rješenju tako da ne prelazite između različitih softverskih rješenja. Prilikom rada s CRM proizvodom koji nije integriran s ATS-om morate sastaviti informacije. Rješenje „sve u jednom“ pruža vam mogućnost traženja kandidata koji bi bili primjereni za posao, zakazivanje intervjua, unošenje bilješki i postavljanje kandidata unutar jednog rješenja.

Ne samo da će poslovanje biti pojednostavljeno, već će i izgled i osjećaj vaših rješenja. Svi će vaš front office, back office i web portali izgledati i funkcionirati slično. To vam omogućuje da se cijeli tim brže upozna s vašim softverom, a potrebno je naučiti mnogo različitih rješenja.

Kada ulažete u jednu tvrtku, također morate raditi samo pod jednim ugovorom, umjesto da žonglirate između više ugovora i datuma isteka. U početku se može činiti ekonomičnijim rad s više, manje skupih rješenja; međutim, trošak može biti gotovo jednak jednom kad je sve rečeno i učinjeno. Zbog toga je prije istraživanja potrebno prijeći na isprekidane crte prije istraživanja. Čak i ako košta više rješenja cjelovitog u jednom, cijena bi mogla biti vrijedna pojednostavljenja. Je li vrijeme za odmjeravanje prednosti i nedostataka?

Manji rizik od pogrešnog postavljanja podataka i gubitka podataka

Imate manji rizik od pogrešnog postavljanja podataka kada su sve na jednom mjestu. Znate gdje trebate pronaći potrebne podatke i neće se izgubiti u gužvi. Uz to, lakše je previdjeti ili propustiti informaciju kada je imate na više mjesta.

Drugi je važan dio o kojem morate razmišljati koliko su sigurni vaši podaci. Jesu li se vaši podaci smjestili u visokorazmjereni podatkovni centar? Rizikujete li gubitak podataka ili čak i hakiranje? Kada radite sa cjelovitim rješenjima, njihovo ulaganje u sigurnost podataka može biti veće od jedinstvenog rješenja.

Dobivajte pristup naprednoj prodaji i izvještavanju o glavnim knjigama

Budući da će se svi podaci o vašem platnom spisku i fakturiranju automatski izvući iz prednjeg ureda u vaš back office, moći ćete pokrenuti naprednu analizu prodaje i izvješća glavne knjige. Ova izvješća daju uvidu u vašu tvrtku u "veliku sliku" kako bi vam pomogla u donošenju kritičnih poslovnih odluka. Bez ovih izvještaja teško je vidjeti cijelu sliku i trebate potrošiti više vremena ručno izvlačeći informacije iz različitih baza podataka i sastavljajući ih. To može uzrokovati pogreške i netočno prijavljivanje.

Potpuno integrirano rješenje i šire

Pored toga što su sva vaša rješenja u potpunosti integrirana, često postoje i sveobuhvatne mogućnosti i unutar prednjih rješenja. Pored objavljivanja novih poslova izravno na vašem web portalu, neka rješenja čak omogućuju objavljivanje radnih mjesta i druge informacije koje želite izravno podijeliti na društvenim mrežama. Umjesto da se prebacujete između vašeg ureda i nekoliko kartica društvenih medija, zašto ne biste objavljivali izravno s jednog rješenja?

Određena rješenja nude mogućnost elektroničke pošte i slanja poruka izravno iz softvera. Bilo da šaljete jedan e-mail ili tekstualnu poruku ili masovnu e-poštu ili tekstualnu poruku, možete je poslati direktno iz softvera! Obično možete postaviti e-poštu i predloške teksta da biste uklonili vrijeme upisivanja iste poruke koju šaljete više puta dnevno.

Na kraju, s nekim rješenjima dostupne su napredne mogućnosti izvještavanja. Zamislite da izvučete izvješća po poslovnici ili osobnom računalu kako biste vidjeli koliko je radnih mjesta otvoreno, broj intervjuiranih klijenata, broj plasmana izvedenih u određenom vremenskom razdoblju? Ili što ako biste mogli vidjeti uvid u povezanost gdje oglašavate svoje poslove i broja ljudi koje postavljate s te ploče kako biste pronašli najbolja mjesta za oglašavanje svojih radnih mjesta? Ovo su sjajni slučajevi korištenja rješenja "all-in-one" u prednjem uredu u svoju korist.

Zaključak

Počinje li vaša glavobolja razmišljati samo o mogućnostima koje su vam na raspolaganju? Ovo je samo nekoliko razloga zbog kojih će sveobuhvatno softversko rješenje za osoblje i zapošljavanje pomoći vašem rastu. Ako imate dodatnih pitanja o mogućnostima cjelovitog rješenja, obratite se ABD-u i rado ćemo odgovoriti na sva vaša pitanja!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here