Svijet talijanskog hardvera

0
20

Od talijanskih vrata do talijanskih podova u posljednje vrijeme pojavila se potražnja za talijanskim proizvodima. Među traženijim proizvodima je i talijanski hardver. Hardver je važan dio većine, ako ne i svih dodataka za dom. Zbog svoje privlačnosti postoji očit konkurentski val u cijeloj industriji. Sljedeće će opisati atraktivnost nekih vodećih talijanskih marki na današnjem tržištu.

Valli & Valli tržišni je lider i sinonim za vodeće svjetske arhitekte i nadahnjujući vrhunski dizajn. Filozofija marke Valli & Valli ima za cilj integrirati kvaku kao prirodni kompliment za namještaj koji se može shvatiti kao klasičan i moderan predmet. Istovremeno, Valli & Valli ručka predstavlja beskrajni stil dizajna koji se može uklopiti s bilo kojim trendom. Pridruženo Assa Abloyu s preko 8000 sljedbenika na društvenim mrežama i trgovcima diljem SAD-a, ova se tvrtka zavjetuje da će biti vodeća svjetska rješenja u otvaranju vrata, udovoljavajući zahtjevima krajnjih korisnika za sigurnošću, sigurnošću i praktičnošću.

Sada, već 25 godina, MANITAL slijedila je put zasnovan na kombinaciji dizajna, inovacija i kvalitete. Kvaliteta i stil kontinuirano se kombiniraju sa željom za eksperimentiranjem i inoviranjem, omogućujući MANITAL-u da bude u prvom planu, usredotočujući se na izvrsnost i različitost i na taj način omogućavajući proizvodnju prestižnih italijanskih ručki. MANITAL je uzbudljiv asortiman talijanskog namještaja na vratima, idealan za komercijalne i domaće primjene. Sadržavajući široku paletu individualnih dizajna, čitav asortiman MANITAL ima glatke čiste linije i cijenom je proračunski svjestan arhitekt i dizajner koji zahtijeva kvalitetu i stil.

Koblenz je još jedan veliki igrač u svijetu talijanskog hardvera. Kategorija proizvoda KOBLENZ nudi katalog s nekoliko inovativnih kliznih rješenja i velikim brojem nevidljivih i podesivih šarki za vrata sa šarkama. Pouzdanost, kvaliteta i dizajn u ovom su slučaju više nego ikad sinonim za dobro poznati proizvod Made in Italy i zapravo su najvažnije obilježje. Prema KOBLENZ-u, ideja je predstaviti četiri prirodna elementa: zemlju, zrak, vodu i vatru, uz dodatak petog elementa koji je predstavljen prostorom (beskonačnošću) koji se koristi kao soba za sastanke. Svi su u cijelosti realizirani u obrađenom staklu s fotografskim slikama visokog kvaliteta i emocionalnog utjecaja, a još su dragocjenija dizajnerskim vratima: elegantni vidljivi klizni sustav K2O, obogaćen profinjenom ručkom Circle.Tuesday, 14. lipnja 2016.

Napokon, AGB

AGB- Alban Giacomo je talijanska tvrtka specijalizirana za hardver za vrata, prozore i kapke. Više od šest desetljeća AGB pruža proizvođačima širom svijeta optimalna rješenja za uporabu i za blokiranje vrhunskih, izdržljivih, trajnih unutarnjih i vanjskih prozora i vrata. AGB proizvodi poznati su po svojoj kvaliteti i pouzdanosti tijekom vremena. AGB jamči da su njeni proizvodi izgrađeni i montirani u Italiji u vlastitim prostorijama i sa certificiranim standardnim materijalima, tehnologijom i stručnim znanjima. Mnoge su tvrtke odlučile delokalizirati kako bi zadržale svoju konkurentsku prednost u globaliziranom svijetu. AGB je prihvatio alternativni pristup: iako predstavljaju značajne izazove, njihove strategije omogućuju im da provedu cjelokupnu politiku orijentiranu na dionike i usredotoče se na ukupnu kvalitetu. AGB također ima dilere u SAD-u, što je vrlo ugledna talijanska tvrtka za vrata i hardver.

Zaključno, ove vrhunske talijanske marke, iako se nalaze u Sjedinjenim Državama, imaju međunarodnu privlačnost. Talijanski hardver vrlo je jedinstven u procesu proizvodnje, ali ako vam je potreban vrhunski kvalitet i ekskluzivni dizajn, nema drugog nagađanja da je talijanski hardver najbolji put.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here