Kako privući pažnju vodećih lidera u vašoj prilici za mrežni marketing

0
19

Kada radite na svom mrežnom marketingu, vjerojatno razumijete da trebate sarađivati ​​s nekim tko ima razinu uspjeha koju želite tamo stići. U ovom ću članku razgovarati s vama o tome kako privući pažnju vodećih lidera u vašoj mogućnosti mrežnog marketinga.

Budite dosljedni svojim aktivnostima stvaranja prihoda

Ako ne možete biti u skladu sa svojim svakodnevnim aktivnostima za koje znate da biste trebali raditi, zašto bi vam trebala dodatna pomoć najvišeg vodstva? Kad budete dosljedni svojim aktivnostima stvaranja prihoda, počet ćete s rezultatima i jamčiti ćete više pomoći i savjeta od nekoga tko zna kako doći do sljedeće razine.

Uvijek se prikaži

Čak i ako se osjećate kao da ste dosljedni i zaslužujete pažnju, morate učiniti da vaš upline želi razgovarati s vama. Jedna od stvari koje morate učiniti da biste privukli pažnju jest da se uvijek pojavite. To znači pojaviti se na timskim pozivima, pokazati se na timskim događajima i, naravno, pokazati na velikoj konvenciji. Što se više pokažete, to će više vaši lideri vidjeti da ozbiljno razmišljate o napretku i prelasku na sljedeću razinu.

Zaključak

Kad želite preći na sljedeću razinu, trebat će vam pomoć nekoga tko je bio tamo. Morate otkriti kakav je mentalni sklop kada rade više od načina na koji su to radili. Obavezno imate popis pitanja o vremenu dolaska, a također provjerite slušate li i bilježite bilješke.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here