Kako odabrati pravi softver za upravljanje dobrotvornim mrežama za prikupljanje sredstava

0
23

Prije nekoliko desetljeća softver za upravljanje dobrotvornim društvima bio je samo alat za upravljanje članovima neprofitne organizacije. Danas je scenarij drugačiji; mnogi se programi dostupni na tržištu mogu koristiti kako za upravljanje članovima, tako i za strategije prikupljanja sredstava.

Odabir sustava koji može djelovati kao internetska platforma za doniranje može biti naporan zadatak, pogotovo ako niste osoba koja dobro poznaje tehnologiju. Čak i ako ne znate za najnovije trendove i ažuriranja softvera za internetsko dobrotvorno upravljanje, i dalje možete kupiti idealan softver dobivajući odgovore na neka važna pitanja.

Evo pitanja koja treba razmotriti prije nego što kupite dobrotvorni softver za prikupljanje sredstava

  • Hoće li postupak plaćanja biti siguran za donatore?

Glavni cilj mrežnog prikupljanja sredstava nije samo prikupljanje sredstava od donatora, već i korištenje tih sredstava za razvoj ljudi kojima je to potrebno. Pogledajte postupak dobrotvornog softvera za prijenos sredstava s donatorskog računa. Važno je da je fond zaštićen od rupa, tj. Čak i ako postoji problem na tehničkoj platformi dobrotvorne organizacije, sredstva su i dalje sigurna.

Upoznajte vrstu gatewaya plaćanja koji koristi internetski program dobrotvorne organizacije i kako se pohranjuju donacije. Također osigurajte da softver uplati sredstva na bankovni račun dobrotvorne organizacije u roku od dana kada se donacija izvrši.

  • Je li softver pouzdan?

Softver koji kupite pomoći će vam u obavljanju temeljnih funkcija dobrotvorne organizacije; stoga trebate procijeniti ima li potencijal služiti vašoj organizaciji ili ne. Prije registracije dobrotvornog softvera provjerite sljedeće točke-

1. Služe li globalno?

2. Imaju li dobar imidž marke?

3. Koliko dugo se trče na tržištu?

4. Koliko je neprofitnih organizacija registrirano na softver?

Gornja pitanja pomoći će vam da prikupite podatke o vjerodostojnosti i kvaliteti softvera.

  • Kako se softver prilagođava tehnološkom razvoju?

Svakog dana pronaći ćete novu značajku u aplikacijama i softveru instaliranim na vašim uređajima i računalima. Dobrotvorni sustav također treba podržavati najnovije značajke i ažuriranja. Prije ulaganja u platformu trebali biste uzeti u obzir ne samo njen trošak, već i kako se prilagođava promjenjivoj tehnologiji.

Otkrijte sljedeće

  • Softver šalje redovna ažuriranja?
  • Postoji li dovoljno alata koji će vam pomoći u strategijama prikupljanja sredstava?
  • Je li softver upotrijebio najnovije tehnologije?
  • Hoće li vam pomoći da nađete nove navijače?

Razmišljanje o gore navedenim pitanjima zasigurno će vam pomoći u procjeni softvera da biste znali podržava li on vitalne karakteristike u procesu prikupljanja sredstava za crkvu. Postoje i neki drugi čimbenici koje možete uzeti u obzir prije nego što odaberete softver, ovisno o veličini i funkcioniranju vaše dobrotvorne organizacije.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here