Kritičar duga – Hoće li vam raditi program softvera Leo Quinna?

0
57

U ovom ćemo članku govoriti o popularnom softverskom programu, The Debt Cruncher. Trenutno ga nudi Leo J. Quinn, autor najprodavanijeg financijskog programa Kako ponovo posjedovati svoju plaću. Razgovarat ćemo o tome tko ga je razvio, zašto vam je potreban i kako to funkcionira. Pročitajte ovu neovisnu recenziju i saznajte hoće li vam odgovarati.

Softver Debt Cruncher razvio je Leo J. Quinn, financijski stručnjak koji je stvorio e-knjigu koju je moguće preuzeti s naslovom „Kako ponovno posjedovati svoju plaću“. Softver je dio financijskog paketa koji vam pokazuje kako se potpuno riješiti duga, uključujući hipoteku, za manje od 10 godina. Dizajniran je tako da znate datum kada ćete biti potpuno bez plaćanja kreditnim karticama, plaćanja automobilom, pa čak i plaćanja kuće. Radit će na Windows i Mac računalima.

Softver je dizajniran za ljude koji žele napraviti plan bez duga, bez muke da rade mnogo matematike. Jednostavno stavite svoje trenutne dugove u sustav i imat ćete plan otplatiti ih ispravnim redoslijedom. Većina ljudi pogriješi što svakog mjeseca plaćaju malo dodatnih troškova na svim njihovim kreditnim karticama. Radeći to, oni nikada ne postižu puno napretka. To je zato što su svoj novac previše razbacivali pokušavajući isplatiti previše kartica. Ovaj će vam softver pokazati na koji se dug prvo trebate usredotočiti kako biste ih se brže riješili.

Razgovarajmo kako to funkcionira. Program je vrlo fleksibilan i može vam pokazati najbolju narudžbu za otplatu kreditnih kartica, automobila i stambenih kredita u kratkom vremenu. Možete napraviti plan otplate samo nekih računa ili svih njih. Da biste započeli, morat ćete otkriti određenu svotu novca koju svaki mjesec možete uložiti u otplatu dugova. To ne mora biti velika količina. Trebate samo nešto za početak. Program će vam omogućiti prilagodbu dok ga koristite. Taj iznos želite upisati u stupac na vrhu stranice.

Dalje ćete navesti svaki oblik računa u stupce na stranici. Trebat ćete znati iznos koji dugujete za svako od njih, kamatnu stopu i minimalno mjesečno plaćanje. To se lako može naći u vašim izjavama koje primite poštom. Nakon popisa svakog duga, pritisnite tipku za izračun. Nakon nekoliko sekundi imat ćete ispis točnog datuma na koji možete biti bez duga i ispravan nalog za njihovo otplatu.

Softver dolazi s najprodavanijom e-knjigom, Kako ponovo posjedovati vašu plaću koja će vam pokazati gdje možete pronaći dodatni novac za otplatu duga. Ova knjiga također objašnjava kako uštedjeti novac na svakodnevnim troškovima, povisiti kreditni rezultat i ostati motiviran dok svi računi ne nestanu.

Zaključno, softverski paket Debt Cruncher savršen je za sve koji žele napraviti plan kako bi postali slobodni od duga i sada mogu plaćati svoje račune. Nije za ljude koji zaostaju u isplatama ili koji žele izgubiti kuću. Dolazi s najprodavanijom e-knjigom koja će vam dati praktične savjete prilikom praćenja ovog sustava. Ako unesete neke jednostavne brojeve u program, za manje od 10 godina imat ćete osobni plan da se potpuno izbacite iz dugova, uključujući i svoju hipoteku.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here